domov

SLO

ZALOŽBA   vozicek
POZOR! Ste na arhivski strani ZRSŠ! Nova stran je dostopna na naslovu www.zrss.si!

Tema 2/2016: #konferenca

V pedagoškem okolju se je #konferenca ustalila kot množična izobraževalna dejavnost z osrednjo temo, namenjena strokovnjakom širšega okolja. Najpogosteje poteka v obliki frontalnih predavanj, okroglih miz, delovnih skupin in delavničnih predstavitev ali pogovorov.

Ko smo v anketi spraševali učitelje, katera #konferenca jim najprej pride na misel, so omenjali @Sirikt in konferenco #Nama; iz tujih logov poznajo berlinsko @OEBconference in hrvaški @CARNet_CUC.  

2016-02-03_1007

Katera #konferenca se je vam  najbolj vtisnila v spomin in zakaj? Katera vas je presenetila; #dobro ali #slabo? Katero konfrenco bi si spet želeli obiskati; kateri se v velikem krogu izogniti in zakaj?

Tvitnite spletni naslov konference, ki bi jo priporočili svojim vzgojiteljskim in šolskim kolegom.  Če bo v tvitu prostor, dopišite, zakaj neka #konferenca zasluži omembo.

Tvitnite svoje mnenje. Odgovorite na katero od vprašanj, ki bo zastavljeno z računa @zrss_si. Potvitajte dobre predloge svojih kolegov.

Svoj tvit opremite s #konferenca in pojavil se bo na tvitni steni. Tako boste pomagali sooblikovati skupno mnenje, ki ga bomo povzeli po zimskih počitnicah.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on Twitter
#konferenca
Za prikaz tvitov je potrebno sprejeti piškotke za družabna omrežja.