domov

SLO

ZALOŽBA   vozicek
POZOR! Ste na arhivski strani ZRSŠ! Nova stran je dostopna na naslovu www.zrss.si!

Tema 7, 8/2018: #aktivnepočitnice

Veliko pozornosti se dandanes posveča aktivnemu preživljanju počitnic. Na spletu je mogoče zaslediti različne opise, nasvete in ponudbe za #aktivnepočitnice.

Na primer:

CŠOD obljublja “počitniške programe, polne veselja, zabavnega športa in ustvarjalnih dejavnosti. Namenjeni so vsem, ki želijo spoznati nove prijatelje in doživeti nekaj novega.” Klub Marindolus, ki organizira #aktivnepočitnice za otroke od 5 do 15 leta obljublja “gibanje, svobodo, ustvarjalnost, mir, učenje – v aktivnem sodelovanju v njihovih programih.”

Svojo prvo misel ob omembi besedne zveze #aktivnepočitnice so nam zaupali  nekateri naši sodelavci. Dobili smo zanimive, a vendar pričakovane odgovore v različnih formatih – kot se za delavce ZRSŠ spodobi :).

#aktivnepočitnice kot jih je doživela Z. K.

#aktivnepočitnice na katere se odpravlja K.U. (uživaj draga K.U. <3)

Strinjali se boste z nami, da za večino #aktivnepočitnice pomenijo totalni odklop od kakšnegakoli učenja. Pa je res tako? Ali se morda ob vsaki novi izkušnji, doživetju, druženju pri gibanju, branju, igri, ležanju ne učimo? Dokažite nasprotno!

Julijsko-avgustovska #raziskovalnica vas vabi, da na družabnih omrežjih FB, TW in/ali Instagram z nami delite trenutek vaših aktivnih počitnic pri katerem se niste prav nič naučili :).

Ovrednotite z emotikonom tuje mnenje ali spoznanje. Odgovorite na katero od vprašanj, ki bo zastavljeno z računa @zrss_si.  Objavo vedno opremite z #aktivnepočitnice.

 

Po poletnih počitnicah bo raziskovalni dvojec zbral in odbral najbolj odštekane in izvirne objave za #aktivnepočitniceDo takrat se od vas poslavljamo s trenutkom popolnega odklopa.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on Twitter