domov

SLO

ZALOŽBA   vozicek
POZOR! Ste na arhivski strani ZRSŠ! Nova stran je dostopna na naslovu www.zrss.si!

Tema 4/2018: #Konferenca

Tvitna tema aprilske raziskovalnice je #konferenca. #raziskovalnica bo poskušala ovrednotiti konferenco tudi v naši aprilski temi meseca. Trdimo, da imamo na konferencah, ki jih organizira ZRSŠ, priložnost spoznati  učinkovite pristope na poti k boljšemu pouku. Zato pripravljamo bogate programe konferenc; z domačimi in tujimi predavatelji. Najbolj pomembno se nam zdi, da imajo udeleženci na konferenci priložnost, da se srečajo, slišijo, pogovorijo, izmenjajo znanje in izkušnje.

Ker se zavedamo pomena in potenciala, ki ga prinaša obisk konferenc, vas v aprilski  raziskovalnici sprašujemo:

 

  1. Ali vas udeležba na konferenci opolnomoči za nenehne izzive na področju vzgoje in izobraževanja?
  2. Kako se odzovete na očitke, da je obisk konference le prost dan, ko ni treba delati z otroki, učenci in dijaki, da že tako zgolj odpredavate štiri ure na dan, imate tri mesece počitnic, nobene odgovornosti, redno plačo in ostale ugodnosti?
  3. Se vam je kdaj zgodilo, da ste po obisku konference dobili zamisel, ki ste jo uporabi v svoji praksi že naslednji dan?

 

Fotografija: FB @konferencasirikt

 

Tvitnite/fejstbuknite svoje mnenje. Retvitnite, všečkajte tuje mnenje ali spoznanje. Odgovorite na katero od vprašanj, ki bo zastavljeno z računa @zrss_si in uporabite ključnik #konferenca.

Vabimo vas, da se nam že naslednji teden pridružite na  konferenci  Jeziki v izobraževanju, teden zatem na že 11. konferenci Sirikt, ATS2020 in junija na 4. Konferenci o učenju in poučevanju matematike.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on Twitter
#Konferenca
Za prikaz tvitov je potrebno sprejeti piškotke za družabna omrežja.