domov

SLO

ZALOŽBA   vozicek
POZOR! Ste na arhivski strani ZRSŠ! Nova stran je dostopna na naslovu www.zrss.si!

Seminarji

Seminarji so krajše ali daljše oblike usposabljanja, namenjena pridobivanju novih znanj, nadgrajevanju že usvojenih znanj ter strokovni in osebnostni rasti posameznika in kolektiva. So najpogostejša oblika izobraževanja v sistemu nadaljnjega izobraževanja in usposabljanja in povezujejo strokovne delavce različnih predmetov, področij in nivojev ali pa se navezujejo na posamezne predmete in so namenjene ciljni publiki. Letošnja ponudba seminarjev, ki jo je pripravil Zavod RS za šolstvo, obsega dve kategoriji programov.

Programi profesionalnega usposabljanja so krajše oblike programov kariernega razvoja, ki so namenjene strokovnemu in disciplinarnemu razvoju posameznega strokovnega delavca oziroma strokovnega aktiva. Programi so razvrščeni po predmetih oziroma tematskih sklopih, kar vam omogoča hitrejše iskanje. S klikom na programi profesionalnega usposabljanja lahko vstopite do kataloga.

Dodatna ponudba je butična ponudba seminarjev, ki jih Zavod RS za šolstvo pripravlja in izvaja glede na aktualne vsebine, potrebe in pobude prakse. Na seminar iz dodatne ponudbe se prijavite s klikom na programi profesionalnega usposabljanja, kjer lahko vstopite do kataloga in do programskega sklopa JZ – Mreže javnih zavodov.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on Twitter