domov

SLO

ZALOŽBA   vozicek
POZOR! Ste na arhivski strani ZRSŠ! Nova stran je dostopna na naslovu www.zrss.si!

Študijska srečanja

Študijska srečanja v šolskem letu 2021/2022

V šolskem letu 2021/2022 bo Zavod RS za šolstvo študijska srečanja za strokovne delavce vrtcev, osnovnih in srednjih šol organiziral konec avgusta, v skupnem obsegu 8 ur. V primeru izpeljave v živo, bodo študijska srečanja izvedena v enem delu, če pa zdravstvene razmere izvedbe v živo ne bodo omogočale, bodo izpeljana na daljavo v več delih. Vsebina študijskih srečanj bo nadgradnja vsebin, ki so bile izvedene v preteklem letu in se bo nanašala na aktualno problematiko, kot je prenova učnih načrtov, raba interaktivnih učnih načrtov in dostopnih digitalnih gradiv ter druge teme. Podrobnejša vsebina bo predstavljena junija, ko bo mogoča tudi prijava na študijska srečanja. Vse informacije o vsebini in obliki izvedbe bodo pravočasno objavljene na spletni strani Zavoda RS za šolstvo (arhiv.zrss.si) pod naslovom študijska srečanja.

Arhiv - študijska srečanja v šolskem letu 2020/2021

Spoštovani,

Za zamudnike oziroma dodatno zainteresirane odpiramo prijave na študijska srečanja 2020, ki jih bomo izvedli jeseni 2020, v kolikor bo za posamezne predmete/področja dovolj prijav.

Prijava na spletni povezavi, do 31. avgusta 2020, do 12. ure.

Vse informacije, o točnem terminu izvedbe in povezavo do spletnega okolja Teams boste prijavljeni udeleženci prejeli po e-pošti.

V kolikor potrebujete kakršnekoli dodatne informacije, pišite na e-naslov: študijska srečanja

Zahvaljujemo se vam za prijavo na študijsko srečanje.

Termini študijskih srečanj 2020 v avgustu 2020 (že zaprte prijave).

Študijska srečanja za strokovne delavce vrtcev

Študijska srečanja 2020 za učitelje in strokovne delavce osnovnih in srednjih šol.

 

 

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on Twitter