domov

SLO

ZALOŽBA   vozicek
POZOR! Ste na arhivski strani ZRSŠ! Nova stran je dostopna na naslovu www.zrss.si!

Obvestilo za uporabnike prostorov ZRSŠ za področje UOPP

Ljubljana, 02.07.2020

Spoštovani uporabniki,

obveščamo vas, da lahko vstopate v prostore Zavoda RS za šolstvo, tako kot na ostale institucije v državi, pod naslednjimi pogoji:

  • Prosimo vas, da vlog in ostale dokumentacije s področja usmerjanja otrok s posebnimi potrebami ne prinašate osebno na posamezne območne enote Zavoda RS za šolstvo. Vso potrebno dokumentacijo lahko pošljete na naslov: Zavod RS za šolstvo, Dunajska 104, Ljubljana ali na naslov pristojne območne enote Zavoda RS za šolstvo, če je stalno prebivališče izven osrednjeslovenske regije. Vlogo lahko pošljete tudi na elektronski naslov usmerjanje@zrss.si.
  • Obrazce/vloge najdete na spletni strani Zavoda RS za šolstvo pod zavihkom Obrazci.
  • Pri izpolnjevanju lahko izberete obrazec v word obliki, ki ga izpolnite ročno in ga ni dovoljeno spreminjati, lahko pa uporabite obrazec v pdf obliki.  Izpolnjenih obrazcev in strokovne dokumentacije, ki bo poslana kot slika preko telefona ne bomo sprejemali.
  • V primeru osebnega razgovora s svetovalcem, ki vodi postopek usmerjanja, se predhodno, telefonsko ali po elektronski pošti, dogovorite za termin vašega prihoda.
  • Če ste nenajavljeni, vas bodo sprejeli v tajništvu na enoti le v primeru, da boste oddali vlogo ali drugo dokumentacijo, če jo iz objektivnih razlogov ne morete oddati po pošti.
  • V prostore lahko vstopate le, če ste zdravi in ne kažete znakov okuženosti.
  • Pred vstopom v prostore si razkužite roke in ves čas, ko se nahajate v prostorih, upoštevate razdaljo najmanj 1,5 metra, nosite zaščitno masko in se držite ostalih navodil za zaščito pred okužbo.

Na takšen način želimo zavarovati zdravje vseh, tako uporabnikov kot zaposlenih,  in preprečiti morebitno širjenje bolezni.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on Twitter