domov

SLO

ZALOŽBA   vozicek
POZOR! Ste na arhivski strani ZRSŠ! Nova stran je dostopna na naslovu www.zrss.si!

Konferenca učiteljev razrednega pouka UTIRAMO POTI UČENJU NA RAZREDNI STOPNJI

Datum dogodka: 21. 3. 2018 ob 8:00 – 22. 3. 2018 ob 18:00
Lokacija: Kongresni center Laško
Naslov: Zdraviliška cesta 6, 3270 Laško

 

Konferenca učiteljev razrednega pouka UTIRAMO POTI UČENJU NA RAZREDNI STOPNJI bo sledila smernicam izvajanja vzgojno-izobraževalnega procesa na razredni stopnji. Vsebine in dejavnosti v programu konference bodo zasnovane tako, da učiteljicam in učiteljem razrednega pouka nudijo znanja, spretnosti in veščine za izvajanje sodobnega pouka, ki temelji na: upoštevanju razvojne stopnje, otrokom prilagojeni organizaciji pouka, individualiziranem pristopu, razvoju osnovnih spretnosti in znanj, sistematičnem razvoju vseh vrst pismenosti in veščin, učenju z raziskovanjem, utemeljeni medpredmetni povezavi, smiselnih učnih situacijah, ustvarjalnosti in kreativnosti ter ustreznim pričakovanjem do vseh učencev. Tako bodo rdeča nit konference tri področja: formativno spremljanje napredka, razvoj pismenosti in povezovanje znanja na razredni stopnji.

Rdeča nit konference bodo tri področja: formativno spremljanje napredka, razvoj pismenosti in povezovanje znanja na razredni stopnji.

Konferenca je namenjena vsem učiteljem, ki poučujejo na razredni stopnji osnovne šole. Vabimo vas, da nas spremljate na  spletni strani konference in na družabnih omrežjih (Twitter, Facebook).

Veselimo se strokovnega druženja z vami in vas lepo pozdravljamo.

Vabilo

Kako se prijaviš?

Več o 

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on Twitter