domov

SLO

ZALOŽBA   vozicek
POZOR! Ste na arhivski strani ZRSŠ! Nova stran je dostopna na naslovu www.zrss.si!

Tema meseca oktobra: Srečanja študijskih skupin

V prvem letu zavodove Raziskovalnice je na temo #študijska  potekala ena najbolj odmevnih debat na tviterju.

Največ tvitov je osvetljevalo matematična, jezikovna in družboslovna študijska srečanja. Večina je poudarjala pomen živega srečevanja učiteljev s svetovalci. Pedagoški svetovalci so povabili udeležence na srečanje in poročali o vzdušju na srečanjih. Oglasila sta se tudi predstavnika ministrstva in strokovnega sveta, več v povzetku raziskovalnice.

ŠS za strokovne delavce vrtcev

Potekala bodo od sredine oktobra do prve polovice decembra.

Objavljena so vabila z datumi in lokacijami študijskih srečanj. Prosimo vas, da o povezavi obvestite vaše strokovne delavce ter jih spodbudite k čimprejšnji prijavi. Prav tako vas naprošamo, da strokovne delavce po udeležbi na srečanjih spodbudite k izpolnjevanju evalvacijskih vprašalnikov, ki so na istem spletnem naslovu.

Srečanja ŠS v oktobru in novembru 2016

Vabimo vas, da si ogledate vabila z dnevnim redom in lokacijami srečanj ŠS za posamezne predmete in področja. Prosimo vas, da o povezavi obvestite učitelje in druge strokovne delavce ter jih spodbudite k čimprejšnji prijavi na študijska srečanja za področje/področja in predmet/predmete, ki jih poučujejo. Navkljub skupni temi bodo na posameznih srečanjih predstavljeni primeri in aktualne vsebine, vezani na predmet oz. področje.

Prav tako vas naprošamo, da učitelje in druge strokovne delavce po udeležbi na srečanjih spodbudite k izpolnjevanju evalvacijskih vprašalnikov, ki se nahajajo na istem spletnem naslovu. Mnenje udeležencev je za nas dragoceno in bo izhodišče za načrtovanje naslednjih sklicev ŠS. Evalvacijski vprašalnik se izpolni za vsako študijsko srečanje posebej.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on Twitter