domov

SLO

ZALOŽBA   vozicek
POZOR! Ste na arhivski strani ZRSŠ! Nova stran je dostopna na naslovu www.zrss.si!

Operaterja A1 Slovenija in Telekom Slovenije podaljšala prenos mobilnih podatkov

Ljubljana, 09.09.2020

V okviru projekta »Digi šola« se je v času izobraževanja na daljavo s pomočjo donatorjev zagotovilo tablične računalnike in modeme ter brezplačen prenos podatkov za učence oziroma dijake iz socialno šibkejših okolij. S tem se je sledilo cilju, da se zagotovijo enake možnosti vsem šolajočim učencem in dijakom.

Obveščamo, da sta operaterja A1 Slovenija in Telekom Slovenije podaljšala donacijo – brezplačen prenos mobilnih podatkov na modemih do 31. avgusta 2021.

Med učenke in učence oziroma dijakinje in dijake smo v času izobraževanja na daljavo razdelili preko 1274 tablic/prenosnih računalnikov ter 800 modemov z vključenim brezplačnim prenosom podatkov, ki so jih omogočili donatorji: Nova KBM, Abanka, Actual I.T., Informacijske Tehnologije, d.d., Pošta Slovenije, d.o.o., A1 Slovenija, d.d., Telekom Slovenije, d.d., Huawei, Bitstamp, d.o.o., Luka Koper, d. d., Ham, d.o.o., Telemach, d.o.o., Unistar LC, d.o.o., organizacije povezane v Gospodarski krog ­­- Združenje Manager, Gospodarska zbornica Slovenije, SBC – Klub slovenskih podjetnikov, Britansko-slovenska gospodarska zbornica in AmCham Slovenija, d.o.o. ter njihovi člani: Pivovarna Laško Union, d.o.o., SAS Institute programska oprema, d.o.o., NP CONSULTING, družba za poslovno in pravno sodelovanje d.o.o., Odvetniška pisarna Schöenherr, Kompas Xnet družba za računalniški in informacijski inženiring, d.o.o., Helios, tovarna barv, lakov in umetnih smol, Količevo d.o.o.,  E-Misija, podjetje za razvoj informacijskih tehnologij, d.o.o., T2, d.o.o., Outfit7 in Adacta Fintech, d.o.o.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on Twitter