domov

SLO

ZALOŽBA   vozicek
POZOR! Ste na arhivski strani ZRSŠ! Nova stran je dostopna na naslovu www.zrss.si!

5. konferenca ravnateljic in ravnateljev vzgojno-izobraževalnih zavodov v RS

Datum dogodka: 21. 8. 2019 ob 9:00 – 15:00
Lokacija: Kongresni center Brdo pri Kranju, Predoslje 39, 4000 Kranj

Kontaktna oseba:
mag. Sonja Zajc, predstojnica OE ZRSŠ Celje

Vljudno vas vabimo na 5. konferenco ravnateljev vzgojno-izobraževalnih zavodov v Republiki Sloveniji,  ki bo  v sredo, 21. 8. 2019,  v Kongresnem centru  Brdo pri KranjuPredoslje 39, 4000 Kranj.

Na konferenci bomo poudarili pomen pedagoškega vodenja za delo strokovnih organov v vrtcih in šolah  ter  aktivnosti  za večjo kakovost. Predstavljeno bo učinkovito pedagoško vodenje, ki postavlja učenje v središče in ustvarja, ohranja ter razvija spodbudno učno okolje.

Seznanili vas  bomo o skupnih izhodiščih v projektih in razvojnih nalogah Zavoda RS za šolstvo.

Predstavljene bodo novosti v vrtcih in šolah v novem šolskem letu in ravnateljeva vloga pri uvajanju in spodbujanju sprememb.

V  delavnicah boste udeleženci imeli priložnost za poglobljeno  razpravo  o aktualnih vsebinah. Ravnatelji vrtcev boste razpravljali o prenovi kurikula za vrtce. V delavnicah za ravnatelje osnovnih šol bo ponujenih več  različnih tem o vsebinskih in organizacijskih usmeritvah za naslednje šolsko leto. Ponudili bomo  delavnice  o uvajanju  in spremljanju  novosti v programe srednjih šol in gimnazij. Za področje srednjega poklicnega, srednjega strokovnega in poklicno tehniškega izobraževanja bodo z nami sodelovali predstavniki Centra  RS za poklicno izobraževanje. Vsak ravnatelj se bo lahko udeležil dveh delavnic.

Konferenca je brez kotizacije. Prosimo, da se na konferenco prijavite na naslovu.

Vabilo in program.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on Twitter