domov

SLO

ZALOŽBA   vozicek
POZOR! Ste na arhivski strani ZRSŠ! Nova stran je dostopna na naslovu www.zrss.si!

4. konferenca ravnateljev vzgojno-izobraževalnih zavodov v Sloveniji

Datum dogodka: 22. 8. 2018 celodnevni
Lokacija: Kongresni center Brdo
Naslov: Predoslje 39, 4000 Kranj

Vabimo vas na 4. konferenco ravnateljev vzgojno-izobraževalnih zavodov v Sloveniji, ki bo v sredo, 22. 8. 2018, v Kongresnem centru na Brdu pri Kranju. Na konferenci bodo predstavljene novosti, ki so ključne za uspešno pedagoško vodenje. Udeleženci bodo v delavnicah razpravljali o aktualnih vsebinah in spoznali primere uspešnega pedagoškega vodenja.

Osrednja tema konference bo pedagoško vodenje, ki postaja v vrtcih in šolah 21. stoletja vse bolj zahtevno in odgovorno. Plenarni predavatelji bodo predstavili ravnateljevo vlogo pri udejanjanju sodobnega vzgojno-izobraževalnega procesa in pri izboljšanju učnih dosežkov ter pri uvajanju novosti v življenje in delo vzgojno-izobraževalnih zavodov oziroma delovanju v različnih kompleksnih situacijah. Spoznanja o pedagoškem vodenju bodo predavatelji predstavili na osnovi izkušenj v različnih projektih in jih umestili v sodoben koncept vodenja za odličnost.

V delavnicah boste imeli udeleženci priložnost za poglobljeno pedagoško razpravo in izmenjavo izkušenj o aktualnih vsebinah. Ravnatelji vrtcev boste razpravljali o uvajanju krajših programov in ravnateljevi vlogi pri delu s strokovnimi delavci. Ravnatelji osnovnih šol boste spregovorili o implementaciji kurikularnega dokumenta v možne modele novega koncepta razširjenega programa. Ponudili bomo tudi delavnice o uvajanju in spremljanja drugih novosti v programe osnovnih in srednjih šol ter ravnateljevi vlogi pri tem. Za področje srednjega poklicnega, srednjega strokovnega in poklicno tehniškega izobraževanja bodo z nami sodelovali predstavniki Centra RS za poklicno izobraževanje.

Na konferenci Vas bomo seznanili še z drugimi novostmi za šolsko leto 2018/2019, ki bodo pomembno vplivale na pedagoško vodenje.

Konferenca je brez kotizacije.

Prijavnica (prijave so možne do 20. 8. 2018).

Program konference

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on Twitter