logotip
domov
uporabnik   ISKANJE

Ponudba Termane za bivanje udeležencev konference RP

Za nastanitev udeležencev konference smo opcijsko rezervirali sobe v hotelu Thermana Park Laško in Zdravilišče Laško. Prosimo , da udeleženci uredijo nastanitev čim prej. Po 10. 03. 2018 bo rezervacija možna le na povpraševanje, glede na proste kapacitete.

NAMESTITEV ZA UDELEŽENCE

NAMESTITEV ZA UDELEŽENCE: Udeležencem dogodka ponujamo namestitev v hotelu Thermana Park Laško ****, Superior (188 SOB) in hotelu Zdravilišče Laško**** (157 SOB).

Doplačila: turistična taksa 1,27 EUR osebo / dan .

Rezervacije: 03 4232 100 ali info@thermana.si. Udeleženci ob rezervaciji navedejo datum in naziv dogodka in pridobijo ustrezen popust.

CENA VKLJUČUJE

Cena vključuje: nočitev in samopostrežni zajtrk, neomejen vstop v bazene hotela Thermana Park Laško in Zdravilišče Laško, dnevno vstop v fitnes center, pitje termalne vode, kopalni plašč in kopalna brisača v sobi, dostop do brezplačnega brezžičnega interneta v objektu, program animacije, sprostitve in rekreacije. Možnost koriščenja bazenskih kapacitet tudi na dan odhoda po 11.00 uri.
Soba je na dan prihoda na razpolago po 14. uri, na dan odhoda do 11. ure. V primeru, da je na dan prihoda soba prosta, nudimo možnost vstopa v sobo pred 14. uro.

MOŽNOST UGODNEJŠE NAMESTITEV ZA SPREMLJEVALCE IN UDELEŽENCE V PRIMERU PODALJŠANJA

MOŽNOST UGODNEJŠE NAMESTITEV ZA SPREMLJEVALCE IN UDELEŽENCE V PRIMERU PODALJŠANJA
Udeležence vabimo, da podaljšajo svoje bivanje in povabijo na oddih svoje spremljevalce.
CENA: 59,00 EUR / osebo / dan v hotelu Thermana Park Laško****, Superior
CENA: 49,00 EUR / osebo / dan v hotelu Zdravilišče Laško****
Program je namenjen spremljevalcem in udeležencem dogodkov, ki podaljšajo bivanje.
Cena vključuje namestitev v dvoposteljni sobi, polpenzion, neomejen vstop v bazene, dnevno vstop v fitnes, uporabo kopalnega plašča, dostop do interneta, program animacije, sprostitve in rekreacije. Soba je na dan prihoda na razpolago po 14. uri, na dan odhoda do 11.ure.
Na program veljajo redni otroški popusti:
do 5 let GRATIS (spijo s starši)
od 5 do 10 let starosti: – 50 % na dodatnem ležišču, – 30 % na svojem ležišču
od 10 do 15 let starosti: – 40 % na dodatnem ležišču, – 20 % na svojem ležišču

REZERVACIJA

Rezervacije: 03 4232 100 ali info@thermana.si . Udeleženci ob rezervaciji navedejo datum in naziv dogodka in pridobijo ustrezen popust.