logotip
domov
uporabnik   ISKANJE

Ob izidu 20-letnika revije Razredni pouk

V letu 2018 bo pri Založbi Zavoda RS za šolstvo izšel 20-letnik revije Razredni pouk, ki s svojo vsebino nagovarja učitelje in druge strokovne delavce, ki poučujejo na razredni stopnji. Okroglo obletnico bomo obeležili na Konferenci za učitelje razrednega pouka v Laškem s predstavitvijo plenarnega predavanja Ob izidu 20-letnika revije Razredni pouk, ki bo na programu v sredo, 21.3.2018, ob 16.30 in z razstavo v avli.
Revija je v času izhajanja spreminjala svojo zunanjo in notranjo podobo, vendar ostala zvesta svojemu poslanstvu in ciljni skupini bralcev. Pregled posameznih izvodov revije od leta 1998 do danes priča o spremembah v šolskem prostoru. Aktualne teme se skozi daljše časovno obdobje kažejo kot začetne ideje, se v času spreminjajo in nadgrajujejo glede na izkušnje v praksi ter implementirajo v obstoječi kurikul.
Na razstavnem prostoru vam bomo na ogled ponudili prenovljene številke revije 19. letnika. Na razpolago pa bodo tudi brezplačni izvodi nekaterih številk revije, kjer boste našli objavljene prispevke še vedno aktualnih tem.